Afhangende schouders?

afhangende schouders

Afhangende schouders

Heb je afhangende schouders en moeite om de schouders naar achteren te houden en daardoor een minder goede of zelfs een slechte houding?

Probeer dan de door de Blessurewinkel ontwikkelde rechthouders eens uit.

rechthouder eenvoudig
Rafys Rechthouder

Rechthouders bij afhangende schouders

Wij hebben diverse soorten rechthouders en kunnen zo op individuele houdingsproblemen inspelen en zo nodig een rechthouder voor u persoonlijk op maat maken.

rechthouder Easy
Rafys Rechthouder Easy

Wist u overigens dat de Blessurewinkel als enige een rechthouder heeft ontwikkeld die u zelf aan en uit kunt trekken zonder dat u zich in allerlei bochten hoeft te wringen? Of dat de Blessurewinkel als enige een rechthouder heeft ontwikkeld die zowel de schouders naar achter trekt als de rug op strekt?

Afhangende schouders? Probeer onze rechthouders geheel vrijblijvend bij ons uit!

afhangende schouders
Rafys Rechthouder Anatomisch


Schrijf je in voor de nieuwsbriefMeer lezen over ervaringen van mensen met diverse blessures en hulpmiddelen van de Blessurwinkel?

 

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over over rechthouder, braces of andere hulpmiddelen of wilt u iets op maat laten maken en wilt u graag een persoonlijk advies van onze blessureconsulent? Dat kan!  Vul het contact formulier in en ik neem gratis en vrijblijvend contact met u op. U kunt ook onze BlessureWinkel binnen lopen voor advies en om artikelen te passen, zo nodig maken wij de hulpmiddelen op uw persoonlijke maat. Adres: Brugstraat 16 te Hengelo

 

Jolita directeur Blessurewinkel
Jolita – Directeur