Een Golferselleboog

golferselleboog

Daar wilt u snel vanaf? Dat kan! Bij de Blessurewinkel hebben we verschillende bandages voor de golferselleboog/tennisarm ontwikkeld, de ene golferselleboog is immers de andere niet.

De AAEB, een unieke uitvinding

De Rafys (A)AEB, anatomische anti epicondylitis bandage, is een effectieve bandage voor de tennisarm en/of golferselleboog.

Rafys AAEB Tenniselleboog bandage

Rafys AAEB bandage

  • Verschillende drukelementen om de pijn bij de te onderdrukken, zie onderstaande foto’s.
  • Speciaal op de onderarm gevormde, perfect zittende bandage. Ze zijn anatomisch gevormd, dat betekend dat ze niet links en rechts geschikt zijn, daardoor een betere pasvorm hebben, niet afzakken of hinderlijk gaan knellen.
    De rechter variant herkent u aan het rode stipje, de linker variant herkent u aan het blauwe stipje. Te zien op onderstaande foto’s.
  • Ook geschikt voor werk en/of (top)sport, vanwege het verende effect van afremmen bij spierkracht.

Golferselleboog specialist

Verder werkt de Blessurewinkel nauw samen met de beste tennis/golferselleboog specialisten, zodat uw blessure bijna altijd en snel tot een goed einde kan worden gebracht.

Wilt u hier meer informatie over of wilt u hulp bij het oplossen van uw blessure? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze winkel aan de Brugstraat 16 te Hengelo.

Contact