Een Golferselleboog

golferselleboog

Daar wilt u snel vanaf? Dat kan! Bij de Blessurewinkel hebben we verschillende bandages voor de golferselleboog/tennisarm ontwikkeld, de ene golferselleboog is immers de andere niet.

De AAEB, een unieke uitvinding voor de golferselleboog

De Rafys (A)AEB, anatomische anti epicondylitis bandage, is een effectieve bandage voor de tennisarm en/of golferselleboog.

Rafys AAEB Tenniselleboog en golferelleboogbandage

Golferselleboog en Rafys AAEB bandage

  • Verschillende drukelementen om de pijn bij de te onderdrukken, zie onderstaande foto’s.
  • Speciaal op de onderarm gevormde, perfect zittende bandage. Ze zijn anatomisch gevormd, dat betekend dat ze niet links en rechts geschikt zijn, daardoor een betere pasvorm hebben, niet afzakken of hinderlijk gaan knellen.
    De rechter variant herkent u aan het rode stipje, de linker variant herkent u aan het blauwe stipje. Te zien op onderstaande foto’s.
  • Ook geschikt voor werk en/of (top)sport, vanwege het verende effect van afremmen bij spierkracht.
  • Koelen is een nuttige toevoeging bij een golfers- of tenniselleboog, de Blessurewinkel heeft hiervoor speciale eenvoudige en professionele compressiebandages, in combinatie met een golfers- of tenniselleboogbandage gelden hiervoor speciale kortingen.

Golferselleboog en Tenniselleboog specialist

Verder werkt de Blessurewinkel nauw samen met de beste tennis/golferselleboog specialisten, zodat uw blessure bijna altijd en snel tot een goed einde kan worden gebracht.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over over braces of andere hulpmiddelen of wilt u iets op maat laten maken en wilt u graag een persoonlijk advies van onze blessureconsulent? Dat kan!  Vul het contact formulier in en ik neem gratis en vrijblijvend contact met u op. U kunt ook onze BlessureWinkel binnen lopen voor advies en om artikelen te passen, zo nodig maken wij de hulpmiddelen op uw persoonlijke maat. Adres: Brugstraat 16 te Hengelo

Jolita directeur Blessurewinkel
Jolita – Directeur