Oefeningen bij blessures?

oefeningen bij blessures

Oefeningen bij blessures zijn heel belangrijk, welke blessure dan ook. Vooral mogelijkheden om thuis te kunnen trainen en oefenen en zo goed aan je eigen herstel te kunnen werken, zijn belangrijk.

Hierin in de Blessurewinkel ook gespecialiseerd, bij welke blessure ook. Altijd heeft de Blessurewinkel wel een zogenaamde ZelfZorg hulpmiddelen waarmee u thuis een positieve bijdrage aan uw genezing kunt leveren.

Oefeningen bij blessures; van oefenband, oefeneitjes voor spierversterking tot balanskussens en training van stabiliteit tot kuitspierrekkingsborden.

Maar ook oefenmogelijkheden om pijn en stijfheid in de schouder, elleboog, knie, heup, nek en rug positief te beïnvloeden met zogenaamde tractiesets. Met deze tractiesets kunt u een lichte aanhoudende kracht aan de gewrichten opleggen, waardoor ze soepeler en minder pijnlijk worden.

Wilt u meer informatie over de diverse oefen- trainings- en tractiehulpmiddelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel in Hengelo.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over onze oefenhulpmiddelen, over andere hulpmiddelen of wilt u iets op maat laten maken en wilt u graag een persoonlijk advies van onze blessureconsulent? Dat kan!  Vul het contact formulier in en ik neem gratis en vrijblijvend contact met u op. U kunt ook binnen lopen voor advies en om artikelen te passen, zo nodig maken wij de hulpmiddelen op uw persoonlijke maat.

Jolita directeur Blessurewinkel
Jolita – Directeur