Orthosole en podologie

podologie, Orthosole

De Orthosole, nieuw in podologie.

Niet vertrouwd met podologie volg dan een korte cursus bij de BlessureWinkel.

De Orthosole is nieuw in de podologie en bestaat uit een professionele inlegzool waaronder evenzo professionele supplementen met klitband bevestigd kunnen worden op een niet te missen wijze. Voor (para)medici een alternatief voor dure op maat gemaakte voetbedden.

Het bijzondere is – in tegenstelling tot op maat gemaakte voetbedden- de mogelijkheid om de mate van ondersteuning te kunnen aanpassen. Als meer of minder ondersteuning nodig blijkt, kan men dit in een handomdraai realiseren met de verwisselbare supplementen.

Zowel voor het lengtegewelf als het dwarsgewelf en zowel voor links als rechts zijn er drie gradaties van ondersteuning mogelijk.

  1. Light
  2. Medium
  3. Firm.
podologie Orthosole
Voor elke voet 3 lengtegewelf en 3 dwarsgewelf supplementen, rechts de Orthosole van de onderkant, op de donkere delen worden de supplementen met klitband geplaatst

Zo kan eenvoudig beoordeeld worden welke steun iemand nodig heeft en kan verdragen. Ook kan bijvoorbeeld worden begonnen met weinig ondersteuning en worden opgehoogd naar meer steun en andersom afhankelijk van de individuele doelstellingen van de (para)medicus. Of links meer steun dan rechts of andersom is mogelijk als er sprake is van links/rechts verschillen in voetenstand.

Lees verder met deze link

Podologie met o.a. Orthosole bij de BlessureWinkel

Meer weten over podologie producten van de BlessureWinkel, klik hier

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over over onze producten en wilt u graag een persoonlijk advies van onze blessureconsulent? Dat kan!  Vul het contact formulier in en ik neem gratis en vrijblijvend contact met u op.

Voor een persoonlijk advies kunt u ook een bezoek brengen aan onze BlessureWinkel. U kunt al onze artikelen bekijken en passen, zo nodig maken wij de hulpmiddelen op uw persoonlijke maat.

Jolita directeur Blessurewinkel
Jolita – Directeur

 

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”true”]

[gravityform id=”4″ title=”true” description=”true”]