Perfecte Podologie voor (para)medici, Deel 2

perfecte podologie

Perfecte podologie met klitband zool.

Perfecte podologie betekent dat je op leren of PPT zolen die voorzien zijn van klitband (het zachte lusband) in een handomdraai met leer beklede lengte- en dwarsgewelf supplementen kunt plaatsen (zie foto boven).

PPT gebruikt men bijvoorbeeld als er nog drukvermindering voor het dwarsgewelf supplement moet plaatsvinden, extra drukontlasting kan dan nog worden bereikt met een gat in de PPT zool voor het supplement.

Grote voordeel is de verplaatsbaarheid van de supplementen, mocht een supplement teveel of te weinig druk geven, dan kan men de plaats van het supplement eenvoudig aanpassen. Met een textielpotlood teken je de oude  plaats aan en verplaatst het supplement in de gewenste richting.

Lees verder

Meer over podologie

 

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over over onze producten en wilt u graag een persoonlijk advies van onze blessureconsulent? Dat kan!  Vul het contact formulier in en ik neem gratis en vrijblijvend contact met u op.

Voor een persoonlijk advies kunt u ook een bezoek brengen aan onze BlessureWinkel. U kunt al onze artikelen bekijken en passen, zo nodig maken wij de hulpmiddelen op uw persoonlijke maat.

Jolita directeur Blessurewinkel
Jolita – Directeur

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief