Pols-, duim-. of vingerklachten

polsblessure

Pols-, duim-. of vingerklachten, het zijn kleine blessures, maar vaak erg lastig, de hand en daarmee pols-, duim of vingers gebruik je immers bij van alles en nog wat en dat merk je des te meer als je hier een blessure hebt.

Bij de Blessurewinkel hebben we diverse eenvoudige braces ontwikkeld, die de pols-, duim-, of vingerklachten de nodige rust kunnen geven om zo de blessure snel te doen genezen. De braces belemmeren de hand en de niet geblesseerde vingers verder zo weinig mogelijk in hun functioneren.

Ook zijn er diverse soorten sport braces te verkrijgen. Ze zijn geschikt voor preventieve en sportieve doeleinden, als men alweer zover is dat sport mogelijk is en toch nog enige bescherming wenst.

Gratis en vrijblijvend passen!

Kom bij ons passen, wat zit bij u perfect, waarmee functioneert u beter en zijn uw klachten minder?

Wij helpen u graag verder!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over over rechthouder, braces of andere hulpmiddelen of wilt u iets op maat laten maken en wilt u graag een persoonlijk advies van onze blessureconsulent? Dat kan!  Vul het contact formulier in en ik neem gratis en vrijblijvend contact met u op. U kunt ook onze BlessureWinkel binnen lopen voor advies en om artikelen te passen, zo nodig maken wij de hulpmiddelen op uw persoonlijke maat. Adres: Brugstraat 16 te Hengelo

 

Jolita directeur Blessurewinkel
Jolita – Directeur