Reuma handschoenen, zwakke enkels, polsklachten en een verstandskies

Reuma handschoenen.

Een mevrouw van 70 jaar met een lange reumageschiedenis van meer dan 20 jaar komt in de BlessureWinkel voor nieuwe reuma handschoenen. Ze heeft ze al eerder gehad en zijn haar goed bevallen, vooral ook ‘s nachts. De oude zijn nu versleten en ze wil nu graag nieuwe handschoenen.

 

reuma, enkel, nbalans

 

Zwakke enkels

Heer van 40 jaar wordt verwezen door een sportmasseur die zijn beleid wil aanvullen met balanstraining. Dit kan prima met de balanskussens van de BlessureWinkel. De balanskussens zijn er in 2 maten, één voor balanstraining in stand op 1 been en één voor training in stand op 2 benen.In zijn geval was de kleine maat voldoende.

 

reuma, polsklachten

 

Polsklachten in de bouw

Een man van 51 jaar komt in de BlessureWinkel met polsklachten. Hij is werkzaam in de bouw als timmerman. Hij zoekt een bandage voor extra stevigheid in de pols, waarmee hij zijn hand toch goed vrij houdt bij zijn timmerwerkzaamheden. Voor zijn thuissituatie wil hij een brace die zijn pols meer rust geeft, omdat hij na zijn werk toch aanzienlijke klachten heeft.  We hebben hem verschillende mogelijkheden aangereikt en aangepast. Voor zijn werkzaamheden vond hij de Rafys polsbandage het meest geschikt en voor de thuissituatie de Thuasne polsbrace.

 

reuma koude therapie

 

De “kies” koelen

Een jongedame van 21 jaar komt in de BlessureWinkel voor een cold pack. Haar verstandskies moet worden getrokken en van de tandarts  moet ze eerst koelen voor deze getrokken wordt. Ze kiest voor een drietal instant cold packs.

Reuma, zwakke enkels, polsklachten en nneverstandskies, geïnteresseerd in een cursus BlessureBescherming?
Werkgevers, heeft u werknemers met blessures? Ga naar STEP Nederland

 

Reageren of persoonlijk advies

Wilt u reageren op de nieuws brief of heeft u vragen over over onze producten of wilt u graag een persoonlijk advies van onze blessureconsulent, of wilt u meer info over de literatuur waarnaar verwezen wordt? Dat kan!

Vul daarvoor het contact formulier in.

Voor een persoonlijk advies kunt u ook een bezoek brengen aan onze BlessureWinkel. U kunt al onze artikelen bekijken en passen, zo nodig maken wij de hulpmiddelen op uw persoonlijke maat.

 

Jolita directeur Blessurewinkel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief