Rugklachten, nekklachten, heupklachten, nieuwe producten

rugklachten en nekklachten

Rugklachten en Rugthermobrace.

Bij rugklachten kan het zinnig zijn om sederende maatregelen te nemen anders dan met medicatie. De rugbrace met aantrekbanden heeft op zich al een sederend effect. Als in deze rugbrace een thermopack kan worden geplaatst is de sederende werking nog sterker was de gedachte achter het maken van een hoes op de rugbrace. In deze hoes kan een thermopack stevig en demontabel worden geplaatst. Met de aantrekbanden kan er nog extra druk op de thermopack worden uitgeoefend.

 

rugklachten en nekklachten

Nekklachten en Nekbrace met tractie mogelijkheid

Er zijn verschillende mogelijkheden om nektractie te geven met pompsystemen. Deze Nektractie is naast elegant ook heel goed draagbaar als stevige nekbrace als daar reden toe is. De tractiekracht is aangenaam en kan goed gedoseerd worden. De Nektractie kan heel goed in de thuissituatie worden gebruikt als ondersteuning van de behandeling.

 

nekklachten en halskraag met verstevigingselement

 

Nekklachten en halskraag met verstevigingselement

Een soft halskraag waarop een demontabel verstevigingselement kan worden geplaatst. Op deze wijze kan de behandelaar gemakkelijk de mate van de bescherming  instellen en ook de patiënt zelf kan de mate van ondersteuning veranderen als daar behoefte aan is bij meer of minder klachten.

 

rug- en nekklachten. heupklachten en drukontlasting

Heupbrace (trochantor brace)

Mensen met nachtrustproblemen door het Trochantor major pijnsyndroom zijn gebaat bij drukontlasting van de pijnlijke trochanter regio. De BlessureWinkel heeft een heupbrace ontwikkeld waarin verschillende vormen van drukontlasting geplaatst kunnen worden.
Deze heupbrace:
1. kan heel eenvoudig worden aangelegd;
2. draagt comfortabel;
3. kan de drukontlastende regio snel aanpassen.

 

nekklachten, Kinsteun met polstering

Neckmaster II

De NeckMaster II is een eenvoudige kunststof kinsteun met extra zachte polstering. De  NeckMaster II beperkt alleen perfect de flexie beweging en laat de extensiebeweging vrij. Het aanleggen, instellen  en afnemen gaat eenvoudig met een klitband bandage.

 

Rugbraces en nekbraces, geïnteresseerd in een cursus BlessureBescherming?
Werkgevers, heeft u werknemers met blessures? Ga naar STEP Nederland

 

Reageren of persoonlijk advies

Wilt u reageren op de nieuws brief of heeft u vragen over over onze producten of wilt u graag een persoonlijk advies van onze blessureconsulent, of wilt u meer info over de literatuur waarnaar verwezen wordt? Dat kan!

Vul daarvoor het contact formulier in.

Voor een persoonlijk advies kunt u ook een bezoek brengen aan onze BlessureWinkel. U kunt al onze artikelen bekijken en passen, zo nodig maken wij de hulpmiddelen op uw persoonlijke maat.

 

Jolita directeur Blessurewinkel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief