Spierblessures

spierblessures

Spierblessures in de kuit, in het bovenbeen, in de hamstrings, in de lies of in het onderbeen? Bij de Blessurewinkel hebben we bandages met speciale drukelementen en extra compressiebanden die al deze spierblessures snel kunnen oplossen. Hiermee kan men extra druk geven op de plaats waar dat het meest effectief is; op ,boven of onder de blessure. Wanneer de blessure herstelt kan de brace ook zonder compressieband en/of drukelement worden gebruikt.

Rafys Bovenbeenbandage spierblessures spierblessures spierblessures Rafys Bovenbeenbrace Compleet

Of de blessure nu plotseling is ontstaan, zoals een zweepslag of hamstringblessure, of dat u al langdurig tobt met liesklachten of shinsplints, in al deze gevallen kunt u deze bandages met drukelementen en extra compressiebanden gebruiken om uw klachten te doen verdwijnen, te verminderen of te onderdrukken.

De bandages zijn altijd aangepast aan de lichaamsvormen en zo nodig kunnen wij ook deze bandages op uw persoonlijke maat maken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Persoonlijk advies

Wilt u een persoonlijk advies over het gebruik van dit artikel of wilt u deze uitproberen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jolita directeur Blessurewinkel

MAIL
WHATSAPP
BEL