Stuitklachten en zitbeenklachten, oplossingen

stuitkussen en zitbeenkussen

Er kwam een mevrouw in de BlessureWinkel met zitbeenklachten in mindere mate stuitklachten.

Mevrouw zei dat ze veel thuis moest werken en dat ze daarbij de hele dag op een harde keukenstoel zat waardoor haar klachten waren ontstaan.

Ze kon nu ook niet goed meer op gewone stoelen of op de bank zitten en helemaal niet meer op de harde keukenstoel.

We hebben haar met een wigvormig zitbeenkussen op een aantal stoelen laten zitten, stoelen met verschillende hardheden. Met het wigvormig zitbeenkussen had ze op geen enkele stoel nog pijn bij het zitten.

Ook de stuitklachten zijn verdwenen

Ook haar stuitklachten waren met dit wigvormig zitbeenkussen verdwenen. Een extra uitsparing voor het stuitje was niet nodig, waarschijnlijk omdat door de wigging in het zitbeenkussen de druk op het stuitje voldoende werd verminderd.

Er zijn twee standaard modellen van het wigvormige zitbeenkussen. Met deze twee modellen, met een verschillende afstand tussen de gaten (8,5 en 6,5 cm), zijn de kussen geschikt voor de meeste mensen. Zo nodig kunnen we in de BlessureWinkel de afstand tussen de gaten in het wigvormige zitbeenkussens precies goed voor de individuele persoon maken.

stuitklachten en zitbeenklachten

stuitklachten en zitbeenklachten

Kijk HIER voor meer info over zitproblemen en oplossingen
Voor cursussen en E-learning beeldschermwerk neem contact op met STEP Nederland

 

Reageren of persoonlijk advies

Wilt u reageren op de nieuws brief of heeft u vragen over over onze producten of wilt u graag een persoonlijk advies van onze blessureconsulent, of wilt u meer info over de literatuur waarnaar verwezen wordt? Dat kan!

Vul daarvoor het contact formulier in.

Voor een persoonlijk advies kunt u ook een bezoek brengen aan onze BlessureWinkel. U kunt al onze artikelen bekijken en passen, zo nodig maken wij de hulpmiddelen op uw persoonlijke maat.

Jolita, directeur BlessureWinkel

Jolita directeur Blessurewinkel

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief