Zitkussens en drukontlasting

Rafys Stuitkussen

Zitkussens kunnen uitkomst bieden bij pijn bij zitten, op het staartbotje of op de zitknobbels bij mensen met een zittend beroep en meestal ook door het zittende beroep, is zonder de juiste hulpmiddelen lastig op te lossen. Chauffeurs, mensen in kantoorfuncties met veel zittend werk kunnen hierdoor soms geheel orden uitgeschakeld.

De Blessurewinkel heeft hiervoor speciale kussens ontwikkeld die de druk beter verdelen. Deze zitkussens kunnen worden voorzien van uitsparingen op de drukpijnlijke plaats.

Rafys Stuit- en Wigkussen

Ook kunnen de kussens worden gecombineerd met een laag wigkussen, om de druk te verplaatsen in voor/achterwaartse of lijks/rechts richting. Verder zijn er verschillende diktes bij de kussens mogelijk.

Deze druk ontlastende kussens kunnen ook op maat gemaakt worden en van een passende overtrek worden voorzien. Wilt u hier meer informatie over, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

zitkussens

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Persoonlijk advies

Wilt u een persoonlijk advies over het gebruik van dit artikel of wilt u deze uitproberen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jolita directeur Blessurewinkel

MAIL
WHATSAPP
BEL